tiistai 21. huhtikuuta 2015

Kevätkuulumisia

Tämä kevät on taas mennyt niin neuloosissa, etten ole kuvaus- ja kirjoitushommiin ehtinyt ollenkaan. Alkuvuonna olen neulonut yhden topin Noro-langasta, purkanut sen (luit oikein, ja oli muuten aika veemäistä hommaa), neulonut yhden vauvan takin (tästä kuvia myöhemmin) ja pipon hahtuvalangasta (arvaat varmaan, kuvia tulossa myöhemmin.) Lisäksi neuloin koemielessä bambulangasta tiskirätin (kuva alla) ja virkkasin Hanko-langasta laukun (myöskin kuva alla.) Laukun ohje löytyy Novitan kevään 2012 lehdestä.



Seuraava neuleprojektini onkin neulegraffiti toukokuun lopulla järjestettävään Knit 'n' Tag Turku -tapahtumaan. Aiheena on tänä vuonna pitsit, nauhat ja kukkaset, eikä työni sisällä niistä mitään (hups.) On sinällään ihan kiva, että on joku teema, mutta en oikein innostunut tästä aihealueesta, vaan päätin taas säveltää oman pääni mukaan. Kyllä niitä kukkasia ja pitsejä siellä on varmaan ihan riittämiin muutenkin:)

Tapahtuma järjestetään 23.5.2015 Aurajoen rannalla, töitä on puissa varmaankin edellisvuoden tapaan joen molemmin puolin Pinellan ja Vähätorin kohdalla. Työt ovat esillä kaksi viikkoa ohikulkijoiden nähtävillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti