lauantai 24. maaliskuuta 2012

Puikot purkitettu.

Olen miettinyt jo jonkin aikaa puikkojen ja koukkujen säilytystä, tai pikemminkin sitä, miksi ne ovat ihan hujan hajan. Säilytysratkaisua varten ostin Ikeasta valkoisen orkideapurkin, jonka päätin koristella Barcelonassa keräämillämme simpukoilla. Olen säilyttänyt niitä jotain epämääräistä tarkoitusta varten (nähtävästi tätä...) 

Barcelonan reissumme ei mennyt ihan putkeen, koska meinasimme jäädä sinne kokonaan lennonjohtajien lakon takia, mutta toisaalta hyvä niin, sen vuoksi ehdimme käymään rannalla ja tutustumaan kaupunkiin muutenkin vähän paremmin lakon loppumista odotellessa. 


 Ranta oli kaunis, ja vaikka lämpötila oli vain +10 astetta, se tuntui huomattavasti erinomaisemmalta kuin kotipuolessa odottava 25 asteen pakkanen.
Keräsimme simpukoita takin taskut täyteen, ja levitin ne tietysti vielä samana iltana hotellin pöydälle. Oh, how pretty they are!


Ja tässä ne sitten ovat purkissa kiinni usean tunnin liimaussession päätteeksi. Aika sopivan määrän keräsimme, sillä sain melkein koko purkin peitettyä simpukoilla. Vain alaosaan jäi hiukan tyhjää, mutta ei se haittaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti