lauantai 18. toukokuuta 2013

Jäätelökesä!

Kuten eilen kerroin, osallistuin Knit 'n' Tag Turku -neulegraffititapahtumaan. En ole aiemmin neulegraffiteja tehnyt, mutta kokeilumielessä lähdin tällä kertaa mukaan. Aiheita oli mielessä useita, mutta koska rajallisen ylijäämälankavaraston omaavana päätin tehdä jonkun pienen budjetin työn, aihe ratkesi lopulta vasta lankaostoksilla. Hankkimani langat lojuivat sekaisin samassa myyntikorissa, ja nähtyäni ne mielessäni oli vain Trio-jäätelö.

Tapahtumasta ilmoitettiin onneksi hyvissä ajoin, työn tekemiselle oli siis runsaasti aikaa. Päätin poiketa tavastani tehdä asiat viime tipassa, ja työn aloitinkin jo helmikuussa. Graffiti valmistui pikkuhiljaa, ensin neuloin tuutit valmiiksi ja sitten virkkasin kasan jätskipalloja. En ole kovinkaan innostunut virkkaamisesta, mutta tämä työ oli miltei pakko tehdä pääosin virkkaamalla. Eikä siinä mitään, ihan hauskaahan se virkkaaminen lopulta oli:)


Tässä työ on vielä kokoamisvaiheessa. Jätskien pohjaksi virkkasin ruskeaa verkkoa niin kauan kuin lankaa riitti. Koska työstä meinasi tulla liian matala, lisäsin korkeutta mustasta langasta virkatuilla ketjusilmukkanauhoilla.


Työ on ollut pingotuksessa parvekkeella vanhaan mattoon kiinnitettynä, Batman on ominut sen siellä makuualustakseen.Tässä se nyt sitten on puun ympärille kiinnitettynä. Työtä kiinnittäessäni moni ohikulkija pysähtyi kommentoimaan ja kuvaamaan työtä, ja oli kyllä mukavaa saada ihmisiltä positiivista palautetta työstä:) Työni on puu numero 8, sijainti Pinellan terassin kupeessa Aurajoen rannalla. Työt pysyvät puissa käsittääkseni 3.6.2013 asti.

Tapahtumassa oli paljon hienoja ja kekseliäästi toteutettuja töitä, tässä joitakin ottamiani kuvia muista töistä:Loppukaneettina todettakoon, että tapahtuma oli mielestäni hyvin organisoitu ja kaikin puolin onnistunut, sääkin onneksi suosi meitä. Tapahtumassa oli myös graffiti workshop, jossa sai kokeilla spraymaaleilla maalaamista eli perinteisten graffitien tekemistä. Ei ole muuten helppoa se, mutta oli tosi kiva päästä kokeilemaan:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti