tiistai 29. joulukuuta 2015

Pääasioita ja paluu arkeen.

Syksyllä neuloin Noron Kureyon-langasta itselleni pipon ja pannan. Kuvien ottaminen näistä on vähän viivästynyt, koska ulkona on ollut sopivana kuvaushetkenä aina hämärää/märkää/pimeää. Joulunpyhien jälkeen kuitenkin saapuivat onneksi kaivatut pakkaskelit ja aurinkoiset päivät, ja kuvatkin saatiin otettua.

Molemmat päähineet on tehty samasta kerästä. Tein ensin pipon käyttäen värejä vähän valikoidusti, ja pois jätetyistä väreistä neuloin lopuksi pannan. Pannasta tuli aluksi liian kapea, sen vuoksi virkkasin molempiin reunoihin kaksi riviä kiinteitä silmukoita. Ihan hyvä niin, sillä nyt panta on paremman näköinen.



Joulun jälkeen käy usein niin, että lankakori huutaa tyhjyyttä lahjaprojektien valmistuttua. Tällä kertaa täytin korin Novitan seiskaveikalla ja mohair-langalla. Seiskaveikasta teen neuletakkia itselle (joka on ns. tv-neule, jota voi neuloa myös häiriötekijöiden vaikutuksen alaisena) ja mohair-langasta pitsihuivia (joka on edellisen vastakohta, joka ikinen silmukka luetaan kaavakuvasta.)

Aiemmin syksyllä aloittamani projektit taisin hylätä yksi kerrallaan, milloin mihinkin syyhyn vedoten. No, tästä vähän lisätilitystä seuraavassa kirjoituksessa. Jännittävää loppuvuotta!

2 kommenttia: