tiistai 21. helmikuuta 2012

Neulerintamalta ei mitään uutta.

Olen taas pitänyt kovasti taukoa kirjoittamisesta. Syynä tähän on Täydellinen Tuottamattomuuden Tila, jonka olen saavuttanut haalimalla liian monta evvk-työtä. Evvk tarkoittaa sen tutumman merkityksen lisäksi minun neuletöideni kohdalla myös sanoja Eivät Valmistu Varmaankaan Koskaan. Aikani kuluksi listasin ohjeita Täydellistä Tuottamattomuuden Tilaa tavoitteleville (olkaa hyvät vain, eipä kestä kiittää...):

1. Haali mahdollisimman monta neuletyötä tehtäväksi samanaikaisesti.
2. Pidä huolta siitä, että työt ovat riittävän isoja ja vaativia.
3. Parhaita töitä ovat ne, joiden kuvioita joudut lunttaamaan koko ajan ohjeista. Näin varmistat sen, ettei työ vaan valmistu joutuisasti ja ikään kuin huomaamatta televisiota katsellessasi.
4. Tee kutakin työtä vuorotellen, ja pidä huoli siitä, että pidät kustakin työstä aina kunnon tauon, jotta varmasti unohdat tauon aikana neuletyötä koskevat kuviot, osien korkeudet, itse kehittelemäsi niksit ja muut seikat, joiden muistaminen saattaisi jouduttaa työn valmistumista, koska et joutuisi palauttamaan niitä mieleesi joka kerta uudelleen. (Olipas pitkä lause. Melkein jo unohdin kesken lausetta, mitä olin sanomassa. Muistini on tunnetusti kovin lyhyt, mikä edesauttaa tietysti töiden hidasta valmistumista.)

Näiden ohjeiden avulla pääset ihmettelemään, miten on mahdollista neuloa joka ilta niin, ettei mikään tule valmiiksi. Pakettiin sisältyy täysi tyytymättömyystakuu!

:P

1 kommentti:

  1. Toi on niin totta, mä yritän tehdä vain yhtä isoa työtä ja joku pieni rinnalla. Muuten ei valmistu ja turhautuu. Ja toi muistamisjuttu. Viime sukkien kohdalla ajattelin taas että ei enää ikinä! Kun ei ole tullut kirjotettua ylös mitään 'omasta ohjeesta', niin sitten se on sellasta säätöö että tulisi kaksi samanlaista!

    VastaaPoista