sunnuntai 2. lokakuuta 2016

Huovutetut lapaset Huopasesta

Pienetkin projektit voivat joskus venyä pitkiksi, jos mielenkiinto työhön jostain syystä lopahtaa, tai työlistan kärkeen kiilaa kiireellisempiä töitä. Näin taisi käydä myös näiden lapasten kohdalla, sillä aloitin ne muistaakseni jo tammikuussa, ja vasta nyt ollaan maalissa. 

Neuloin lapaset muista projekteista ylijääneestä Novitan Huopasesta. Jouduin raidoituksen yhtenäisen ilmeen saavuttamiseksi osittain purkamaan molempien lapasten kärjen, kun yksi väreistä loppui kesken. Purkaminen ja peukaloiden neulominen olivat jotenkin niin epäkiinnostavia jo ihan ajatuksenkin tasolla, että eipä ihme jos vähän kesti... no, ensi talvena ei näpit palele:)
Huovutetut lapaset ovat jättiläiskokoiset ennen huovutusta, nämäkin ylsivät kyynärpäihin asti ennen pesukoneeseen joutumista.


Tässä kuvassa kirjoittaja paljastuu puunhalaajaksi.


Lapaset ikuistettiin muistikortille Kurjenrahkan kansallispuistossa, jossa vietin lauantaipäivän kauniissa ja kuulaassa syyssäässä kera ystävien. Ihanteellinen paikka kuvata luontoa ja miksei myös neuleita. Ihan nurkan takana odottaa talvi ja pimeys, joka vaikeuttaa neuletöiden kuvaamista aika tavalla. Nautitaan siis luonnonvalosta kun sitä vielä on!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti