perjantai 17. toukokuuta 2013

Kevätlankailua

Se on kuulkaas ihmiset kesä nyt, helleraja on jo mennyt rikki. Tämä kevät on mennyt tosi nopeasti, mutta ei tietystikään ilman neulomista. Huomasin, että muutama juttu on unohtunut blogata, vaikka ovat olleet valmiita jo viime vuoden puolella.



Ensimmäinen on Puro Batikista tekemäni neuletakki. Ostin tätä lankaa heti kun se tuli kauppoihin, mutten tiennyt mitä sillä tekisin. Värin takia sitä oli kuitenkin pakko ostaa varastoon. Päädyin lopulta tekemään siitä neuletakin Novitan ohjeilla.



Toinen on tuunattu harmaa kassi, johon kiinnitin siippani isoäidin ullakolta löytyneen pitsiliinan, johon oli läikkynyt kahvia. Tahra oli niin sitkeä, ettei se lähtenyt pesussa eikä edes valkaisemalla, joten kirjoin sen piiloon valkoisella langalla. Vähän epätavanomainen tahranpoistokikka, mutta toimi...

Kevään blogihiljaisuuteen on syynsä, sillä olen työstänyt yhtä ainoaa tekelettä helmikuusta alkaen, enkä ole halunnut paljastaa siitä mitään etukäteen. Enkä halua nytkään, hahaa:) No sen verran voin kertoa, että huomenna kyseinen tekele on kaiken kansan nähtävillä Knit 'n' Tag Turku -tapahtumassa. Laitan siitä sitten kuvia ja tarinaa tännekin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti