maanantai 17. heinäkuuta 2017

Knit 'n' Tag 2017

Kaoottisen kiireisen kevään keskellä en ole ehtinyt raportoida edes turkulaisten tämän kevään neuleiloittelusta eli Knit 'n' Tag -tapahtumasta. Osallistuin itsekin jälleen tapahtumaan, vaikka tiesin aikani olevan kortilla koulutöiden kalmanrajojen ynnä muiden kiireiden vuoksi. Sain saman puun kuin muinakin vuosina, ja mikäpä sen mukavampaa kuin pukea vanha tuttava. :) 

Juhlavuoden teemana oli minun Suomeni. Kai tämänkin työn voi löyhästi tuohon teemaan yhdistää, sillä me suomalaiset olemme aika olennainen osa Suomea, ja meitä on monen näköistä. (Oikeastihan halusin vaan virkata silmiä ilman sen suurempaa ajatusta...)Työn pohjana käytin aikaisemmista vuosista viisastuneena kalaverkkoa, ja se toimi yllättävän hyvin. Verkkoa jäi vielä paljon varastoon, joten taidan turvautua siihen jatkossakin.

Kuten muinakin vuosina, monet töistä olivat ihan huikeita. Oma suosikkini oli kuitenkin tämä valokuvauksellinen muotokuvatyö:

En voi kuin arvailla sitä työtuntien määrää, mikä tähän työhön on uponnut. Tässä vielä kuvia muistakin töistä. Toivottavasti taas kahden vuoden päästä täggäillään!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti